Aduro kaminer

Aduro kaminer - Stovex

Prisvinnare av EU:s miljöpris för sina hybridkaminer, erkända för den eleganta och rena danska designen och storsäljare över hela norden - det är Aduro! Danmark är världskänt för sin design och Aduro är inget undantag.

Den danska kamintillverkare Aduro blandar design, innovation och hållbarhet allt i ett och skapar kaminer som är vackra, effektiva och med lång livstid! Med en genomsnittlig livslängd på 20 år är varje Aduro-kamin en långsiktig och prisvärd investering i din komfort och glädje.

Med modeller som Aduro 9.7, Aduro 9, Aduro 22 och Aduro 1.1SK Täljsten finns det en kamin som passar för alla!

Aduro strävar inte bara efter att skapa vackra och effektiva kaminer; de tar också ansvar för miljön. Som stolta innehavare av Svanenmärkningen är varje Aduro-kamin tillverkad med hållbara metoder och material. Det är ett kvitto på deras engagemang för miljön och minskande av sina ekologiska fotavtryck. Se Aduro H1 för teknik i framkant och miljö i omtanke!

Med en imponerande design, hybridteknologi och Svanenmärkning är Aduro redo att förgylla ditt hem och skapa minnen som varar i generationer. Välj Aduro - för ett varmare och vackrare hem!

Läs nästa

Elda rätt - Stovex
Aduro hybrid - Stovex

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.